Midv9lyzqh6u6uksvvmf

Aan de slag met pastelkrijt

Geef jouw tekenervaring een goede start!

'Aan de slag met pastelkrijt' is een beginnerscursus gericht op de basistechnieken van het werken met pastel. In deze cursus doorloop je 2 verschillende projecten welke je zullen helpen met het creëren van je eerste pasteltekeningen. Dit is een cursus op audio- en videobasis. De 2 projecten worden gedemonstreerd in de video's met uitleg erbij. Omdat de video's in originele snelheid zijn kan je ook gemakkelijk mee tekenen. Het doel van deze cursus is om je kennis te laten maken met pastelkrijt en pastelpotloden en je met plezier je eerste werken neer kan zetten!

Ik geloof in een praktische aanpak! Na een introductie en uitleg over de materialen gaan we gelijk beginnen met project 1. Wil je graag met pastel leren werken, maar heb je geen zin in eindeloze oefeningen of theorieën? Dan is deze cursus iets voor jou!

Dit ga je leren:

- Welke materialen je nodig hebt om het effect te creëren waar je naar op zoek bent,

- Hoe je zachte pastelkrijtjes en pastelpotloden hanteert,

- Hoe je een illustratie met een simpele doch professionele uitstraling tekent,

- Hoe je een landschap volledig uit de losse pols opzet,

- Hoe je een realistisch landschap tekent met maar 12 kleuren en 2 potloden, door middel van lagen en mengen.

Totaal aantal uur aan video: 4 uur en 45 min. + bonusvideo

Deze cursus is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Je bent nu op de Nederlandse pagina, wat betekent dat alle video's en teksten in het Nederlands zullen zijn bij aanschaf.


Voor deze cursus is tekenervaring niet vereist.

Laten we aan de slag gaan!Your Instructor


Leontine van Vliet
Leontine van Vliet

Welkom!

Ik ben Leontine van Vliet en full time tekenares en bij deze ook de maker van deze cursus! Zelf ben ik een grote natuur- en dierenfanaat, wat je ook kan aflezen aan mijn werk(Hoop ik)! ik werk met pastelkrijt, pastelpotloden, kleurpotloden en grafiet.

De afgelopen jaren ben ik vooral actief geweest als huisdiertekenares in opdracht, maar ben 2,5 jaar geleden ook mijn Youtube kanaal begonnen. Daarin heb ik een passie voor video en lesgeven ontdekt.

Mijn doel is om gemotiveerde tekenaars op weg te helpen of zichzelf te verbeteren in hun werk!


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!